maanantai 24. lokakuuta 2016

Vanhusten viikko 3.-7.10.2016

kävimme vierailemassa vanhainkodissa, olimme siellä koko viikon paitsi yhtenä päivänä. Olimme siellä pienesissä ryhmissä jossa teimme vanhusten kanssa erilaisia asioita. 

Maanantaina siellä oli muotinäytös, johon haimme vanhuksia eriosastoilta pienissä ryhmissä ja veimme heidät katselemaan vaatteita jotka olivat aulassa ja sen jälkeen veimme heidät katsomaan muotinäytöstä ja takaisin osastoilleen.
Tiistaina leivoimme vanhusten kanssa korvapuusteja ja karjalanpiirakoita, mutta Maisan kanssa istuimme osastolla ja vahdimme pullia ja piirakoita uunissa. Sitten vain olimme siellä ja söimme ruokaa, myöhemmin iltapäivällä siellä oli musiikki esitys johon haimme taas vanhukset osastoilta katselemaan ja kuuntelemaan.
Keskiviikkona meitä oli kaksi ryhmää siellä ja jokainen haki oman vanhuksen ja veimme heitä ulkoilemaan ja kiertelemään erilaisia pisteitä mitä ulos oli tehty ja paistamaan makkaraa ja sitten vain juttelimme heidän kanssa ja tutustuimme heihin paremmin.
Torstaina olimme vain koulussa ja tiemme koulujuttuja
Perjantaina meinimme sinne heti aamusta ja laitoimme ruokasalia kuntoon ja puhelimme keskenämme  kun vanhukset tekivät aamujuttujaan. Meillä oli taas pienet ryhmät jossa menimme ostastolla ja haimme sieltä vanhuksen ja juttelimme heidän kanssaan ja sitten menimme paistamaan makkaraa ja nauttimaan toistemme seurasta takakatulen ääreen. Kun se oli ohi veimme heidät osastoilleen syömään ja sitten kun syöminen oli ohi niin haimme heitä tanssimaan ja tansimme heidän kanssaan. Kun tanssit oli tanssittu veimme heidät omille ostastoille ja sitten viikko oli taputeltu purkkiin.


Minun mielestä tämä oli todella kivaa ja erilaista. Vaihtelu piristin mukavasti ja vanhukset olivat todella ihania ja mukavia.


Vilhelmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti